Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@12:28:10 GMT

حمله سایبری هکر‌های داعشی به وب‌سایت پلیس هند

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۰۵۶۵

مقامات پلیس هند اعلام کردند یک گروه از هکر‌های داعش با نام «ارتش سایبری انتقام»، روز گذشته «سه‌شنبه»، با اعلام جنگ سایبری، وب‌سایت پلیس استان کارناتاکای هند را در جنوب این کشور از دسترس خارج کردند.

«این آغاز جنگ سایبری ما علیه شما کافران است و این هک برای انتقام نیروهای داعشی و در حمایت از آن‌ها انجام می‌شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیامی بود که بر صفحه سایت پلیس کارناتاکا پس از این حمله سایبری ظاهر شد. این گروه هکری تهدید کرده است در آینده حملات بیشتر و بزرگتری را انجام خواهد داد.

پلیس هند توانست در ساعات پایانی سه‌شنبه پس از آنکه چندین ساعت این وب‌سایت از دسترس خارج شده بود آن را بازیابی کند.

در چند وقت اخیر، آژانس تحقیق ملی، آژانس ضدتروریسم هند، ده‌ها نفر را در ارتباط با داعش بازداشت کرده است. این آژانس روز دوشنبه، در ده منطقه در جنوب هند جستجو‌های تحقیقاتی انجام داد که در یک مورد یک گروهک ده نفره از داعش را که برای خرید سلاح، جمع‌آوری پول برای مبارزه مسلحانه، تسهیل فرار تروریست‌ها از زندان و تبلیغ ایدوئولوژی برای اقدام علیه دولت فعالیت می‌کردند شناسایی و بازداشت کرد. 

اوایل ماه مه، داعش ادعا کرد خلافتی در هند با نام «ولایت هند» ایجاد کرده است. همچنین مدعی شد توانسته است تلفات بالای نیرو‌های هندی را در آمشیپورا در جامو و کشمیر سبب شود. در ۱۵ مه نیز در آگهی تبلیغاتی این گروه تروریستی که در خبرگزاری «اعماق» منتشر شد ادعای تاسیس «دولت استان پاکستان» را مطرح کرد.

این ادعا‌ها ازسوی داعش در حالی مطرح می‌شود که این گروه تروریستی دو موضع قدرتمند خود را در سوریه و عراق از دست داده است. به تازگی نیز ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش، با انتشار ویدئویی از خود سعی کرد حملات تروریستی این گروه را در سراسر جهان افزایش دهد. از جمله این حملات می‌توان به حملات تروریستی اخیر در سریلانکا اشاره کرد که منجر به کشته شدن ۲۵۰ نفر شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جنگ سایبری کشمیر سوریه عراق جنگ سایبری سوریه عراق کشمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، عدم فعال‌سازی رمز تایید دومرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

وی اعلام کرد: عدم فعال‌سازی تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌هاست.

این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدم آگاهی و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند، ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تایید دومرحله‌ای (two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری همچنین به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی، با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰، از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 850355 منبع: ایسنا برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم پلیس فتا جرایم سایبر

دیگر خبرها

  • داعش مسئولیت انفجار بدخشان را پذیرفت
  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان + عکس
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • دستگیری کلاهبردار با رسید ساز جعلی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند