Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت کشور انگلیس اعلام کرد حامیان گروه تروریستی داعش طی سال گذشته میلادی بیش از 400 سایت اینترنتی برای گسترش تبلیغات خود استفاده کرده است.

ایران آنلاین / محققان انگلیسی مشخص کرده‌اند که حامیان داعش دست‌کم از 145 مورد از این خدمات اینترنتی برای نخستین بار در نیمه دوم سال 2017 به منظور گسترش محتوای "مسموم" بهره برداری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراط گران به دنبال گسترش حضور خود در بخش‌های کمتر مهم در فضای مجازی بوده‌اند چراکه شرکت‌های شناخته شده و بزرگ اینترنتی تلاش‌هایشان برای پاکسازی محتوای افراط گرانه تشدید کردند.

این در حالی است که دولت انگلیس از یک تکنولوژی جدیدی رونمایی کرد که هدفش تشخیص خودکار محتوای تروریستی پیش از انتشار آنها در فضای مجازی است.

مقام‌های انگلیسی ادعا کردند که این ابزار می‌تواند 94 درصد ویدئوهای تبلیغاتی داعش را تشخیص دهد.

وزارت کشور انگلیس همچنین گفت: تمامی پنج حمله تروریستی که در سال گذشته میلادی در خاک بریتانیا رخ داده‌اند یک "مولفه اینترنتی" داشته‌اند و بعد از این اتفاقات سایت‌های مهم اینترنتی از بابت این مساله تحت فشار قرار گرفته‌اند.

این وزارتخانه در تحلیل خود نوشت: حامیان داعش از بیش از 400 سایت اینترنتی منحصربه فرد استفاده کرده‌اند تا در سال 2017 محتوای مسموم خود را گسترش دهند.

این آمار شامل شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های انتشار ویدئو، دانلود محتوا و همچنین انتشار متن می‌شود.

این تحقیق تصریح کرده که از ماه ژوئیه تا پایان سال 2017، 145 سایت اینترنتی برای نخستین بار برای فعالیت‌های افراط گرانه مورد استفاده قرار گرفتند. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۳۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها

به گزارش همشهری آنلاین؛ از روز اول جنگ طوفان‌الاقصی، جریان رسانه‌ای و پروپاگاندای غرب و رژیم صهیونیستی، پابه‌پای قدرت نظامی این جبهه ظالم وارد میدان شدند تا حقیقت سال‌ها اسعمار، قتل، غارت، ترور و خشونت را وارونه جلوه داده و افکار عمومی مردم جهان را به سمت خود جلب کنند. در روایت آنان مجاهدین حماسی که برای آزادسازی سرزمین مادری‌شان مبارزه می‌کنند، یک گروه تروریستی که به زودی قرار است از صحنه روزگار محو شود معرفی می‌شود، حتی کار به جایی رسیده بود که برای مورد هدف قرار دادن مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها هم توجیه غیرحقیقی می‌آوردند و جاده کشتار مردم فلسطین را برای صهیونیست‌ها صاف می‌کردند. برای بررسی این سیاست رسانه‌ای از سوی اسرائیل و غرب و ارتباط آن با حقیقت میدانی با جعفرقنادباشی، تحلیلگر مسائل منطقه گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

بن‌بست اسرائیل

قنادباشی ادامه داد: امروزه اسرائیل در یک بن‌بستی قرار گرفته است که شبیه به باتلاق بوده و آن‌ها را پایین و پایین‌تر می‌برد. نتانیاهو اذعان داشته بود که آتش‌بس به نفع اسرائیل نیست و به معنای شکست خود اوست. حتی سایر مقامات صهیونیستی تصریح کرده بودند باید جنگ را ادامه داد و آتش‌بس به معنی پایان اسرائیل است. از این جهت آنان چاره‌ای برای متوقف کردن جنگ ندارند و باید این ادامه کشتار را به هر نحوی که هست از لحاظ سیاسی و رسانه‌ای توجیه کنند. گرچه همین راهی که پیش گرفتند هم به پایانشان منتهی می‌شود اما با تأخیر.

آمریکا موتور رسانه‌ای ضدمقاومت

وی افزود: دستگاه‌های امنیتی جبهه غرب نظیر سی‌آی‌اِی با صرف بودجه‌های کلانی سعی می‌کنند با سرمایه‌گذاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های خبری، به نحوی از انحا اداره افکار عمومی را در دست بگیرند تا توجیهاتی را برای جنایات خود در غزه دست و پا کنند. حتی کار به جایی رسیده است که به غیر شبکات، حتی در این پروژه برخی از شخصیت‌های شناخته شده نیز وارد صحنه می‌شوند.

او ادامه داد: آمریکا پشت‌پرده جدی بازی‌های رسانه‌ای و سیاسی به نفع اسرائیل است، از این منظر که شکست اسرائیل با آتش‌بی، به معنای شکست آمریکا در منطقه است؛ به تعبیری در چنین شرایطی جدی‌ترین متحد آمریکا در خاورمیانه شکست خورده است؛ لذا طبیعی است که آن‌ها وارد میدان شوند. اما نکته مهم و اساسی در این بین شکست روایت آمریکا از جنگ است. جنبش‌ دانشجویی به شکلی درحال به دست‌گیری هدایت افکار عمومی است که رسانه‌های آمریکایی در برگرداندن شرایط به نفع اسرائیل با چالش مواجه شدند.

رغبت مردم غرب به حماس بیشتر شده است

قنادباشی گفت: از آنجایی که نام حماس همواره با «تروریسم» در رسانه‌های غربی تکرار شده است؛ هنوز در جوامه آن‌ها نوعی گاردگیری نسبت به این گروه وجود دارد. اما در کل موضع مردم اروپا امروز با موضع حماس همسو است و می‌بینیم که مطالعه و تحقیق بر روی حماس گسترش یافته است.

کد خبر 850440 برچسب‌ها اسرائیل ایالات متحده آمریکا فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • پشت پرده حمایت رسانه‌ای از جنایات صهیونیست‌ها
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • اجاره تلویزیون ‌های شهری و نمایشگاهی در ابعاد مختلف توسط تشریفات رایکا!
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما